AMSTERDAM - Daphne Deckers gaat haar eigen lingeriecollectie lanceren. Bovendien is ze met haar 41 jaar zelf het model voor de campagne.

Voor Daphne Deckers is het als een droom die uitkomt. Ze heeft haar eigen lingeriecollectie samen mogen stellen voor het nieuwe lingeriemerk van Ten Cate, genaamd WoW (World of Women).

De lingeriecollectie van Daphne kent mooie kleuren en dessins en heeft als speerpunt de L-Shape Bra, die de borsten nog beter ondersteunt door een speciale padding.

Daphne Deckers was altijd al dol op lingerie is apetrots op haar collectie. ‘Een mooi decolleté is als een sieraad en dat moet je zo mooi mogelijk omlijsten’, meldde ze bij RTL Boulevard.

Poseren

Opvallend is dat Daphne niet alleen de collectie samenstelde, maar zelf ook het gezicht van de campagne is. Met haar 41 jaar durfde ze het bijna niet aan om in lingerie te poseren, maar na wat extra te hebben gesport, voelde ze zich zelfverzekerd genoeg.

"Ik heb wat extra buikspieroefeningen gedaan en aan mijn Juliana-armpjes gewerkt. Bovendien moet alles natuurlijk kittig in het cupje hangen", aldus Daphne.

Prijzen

De prijzen voor de beha’s variëren van € 29,95 tot € 44,95. De slips van € 17,95 tot € 24,95.
Daphne’s WoW collectie is vanaf september te koop bij V&D, Wehkamp en lingerie speciaalzaken. Behalve lingerie zal ook night- en homewear volgen.