HILVERSUM - Sophie Hilbrand presenteert vanaf 21 september het nieuwe BNN-programma Je Zal Het Maar Zijn. Hierin komen jonge mensen voorbij met een bijzonder verhaal.

Sophie Hilbrand presenteert vanaf 21 september het nieuwe BNN-programma Je Zal Het Maar Zijn. Hierin komen jonge mensen voorbij met een bijzonder verhaal. Hilbrand gaat met ze op pad om hun leefwereld op beeld vast te leggen, maakte de omroep woensdag bekend.

De presentatrice volgt iedere uitzending drie jongeren. Met elk van hen trekt ze twee dagen op. De verhalen zijn volgens Hilbrand inspirerend, verbazingwekkend en soms pijnlijk.

Loverboy

De eerste aflevering gaat over jonge mensen die ergens van in de ban zijn. Een meisje met een loverboy, iemand die gelooft dat God haar kan genezen van kanker en schaatser Mark Tuitert die wordt gedreven door topsport.

In andere uitzendingen komt onder anderen Christina Curry, als 'kind van' Adam Curry en Patricia Paay, voorbij en neemt Hilbrand een kijkje in het leven van een meisje met verstandelijk beperkte ouders en een meisje met criminele ouders.