Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen van deze week. Met daarin deze week: Maxima tóch een tweeling krijgt, Rachel Hazes verhuist op naaldhakken, glamour in Nederland met een kleine G wordt geschreven, Patty Brard door de drank gekke tandjes heeft en Georgina Verbaan vies doorlekt in haar feestjurk. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Lady Hazes

'Eens een lady, altijd een lady' gaat op voor Rachel Hazes. André en zij zijn -na vele lijmpogingen- nu echt uit elkaar. Rachel begint een nieuw leven zonder haar Dré in een comfortabele nieuwbouwvilla. Story kiekte Rachel tijdens het daadwerkelijke verhuizen. André is nergens te zien, Rachel wordt tijdens het sjouwen bijgestaan door een grijze snorremans in trainingspak. Wat opvalt is dat Rachel er tiptop uitziet tijdens de klus. Normaalgesproken trek je je oudste kloffie aan als je gaat verhuizen, maar Rachel heeft een halve meter hoog geföhnt haar, een dik witgouden ketting om haar nek en laarsjes met hoge stilettohakken. Helemaal het vrouwtje dus. Ziet ze er altijd zo opgedoft uit? Of wil ze een leuke eerste indruk maken in haar nieuwe buurtje? Grappig detail is dat Rachel gebruik maakt van verhuisdozen van bouwmarkt Praxis. Zou ze al haar spulletjes zelf hebben overgebracht in dozen, zonder behulp van een verhuisbedrijf? Wat in elk geval is meegekomen naar het nieuwe huis is een kussentje met gezellige tijgerprint. We kunnen namelijk een stukje naar binnen gluren door de hagelwitte gordijnen, die worden opgehouden door een gevlochten embrasse. Ja, die Rachel is een vrouw met aandacht voor uiterlijke details die haar zaakjes graag goed regelt. Zelfs als ze midden in een scheiding zit.

Twéé oranjebaby's

Deze week weet Privé ons te melden dat Maxima wel degelijk een tweeling verwacht. Een stoffeerdersbedrijf is namelijk ingehuurd om twéé wiegjes met een peperdure zijde te bekleden. 'Voor de prijs van één van die wiegjes koop je een leuk huis op een Vinex-locatie' meldt de anonieme bron. Dus niet echt een bedje om er één van boven en één op de benedenverdieping te zetten. Ook zocht Privé uit of niet een van de wiegjes naar Huis ten Bosch gaat, naar Oma Bea. Maar nee: beide wiegen gaan naar de Horsten. Die informatie, opgeteld bij de geruchten dat Maxima een vruchtbaarheidsbehandeling heeft ondergaan èn de eerdere bevallingsdatum dan aangekondigd, maken dat Privé denkt dat er een tweeling komt. Nog een paar weken en dan weten we het.

glamour

Monique van de Ven stopt binnenkort met haar spotjes voor FBTO-verzekeringen. Niet omdat ze haar daar niet meer willen, maar omdat het slecht is voor haar marktwaarde. Ze kan door de spotjes haar gezicht niet meer 'uitlenen' aan andere merken en loopt zo heel wat inkomsten mis. Privé prijst Monique om de tv-spotjes en roemt haar persoonlijke benadering. Kortom: ze wordt als een echte filmster behandeld. Want ja, Monique van de Ven, dat is toch wel een naam waar je rekening mee dient te houden. Dát is Neerlans trots, echte glamour. Maar aan het eind van het stuk blijkt maar weer hoe wars wij van glitter en glamour zijn. Want Privé meldt dat enkele modemerken belangstelling voor Monique als 'gezicht' hebben getoond. 'Het is niet ondenkbaar dat Monique over een half jaar kleding showt op de 50+ Beurs,' lezen we. Arme Monique, wat een afgang: de 50+ Beurs. En dat voor een gevierd actrice.

Brards gebitje

Er zal ongetwijfeld een hoop gescheld hebben geklonken. Want van spierballentaal is Patty Brard niet vies. Tijdens een optreden met haar doorgestarte bandje Enuv, waar Patty nu de enige zangeres is, ging ze zó uit haar bol, dat ze met de microfoon tegen haar tanden sloeg. Kkkrraak, stukje eraf. Ze laat het graag zien op de foto in Story. Het valt allemaal best mee, misschien is er een paar millimeter van de tand af, maar Patty baalt. "Dat kost me verdorie weer een paar ruggen" schreeuwde ze uit. Waarschijnlijk had ze weer een neutje te veel op en had ze de coördinatie tussen hand, mond en microfoon niet helemaal meer onder controle. We hebben deze week een aflevering van de nieuwe Patty's Posse real life soap gezien en kanonnen, wat was het mens toeterlam op een feestje. Dat ze dat allemaal laat filmen, een gewoon mens zou zich doodschamen. Maar we concludeerden zelf al eerder dat Patty verre van gewoon is. Gelukkig maar, hebben wij ook wat om over te schrijven.

Georgie lekvlek

Eindelijk geeft Georgina Verbaan (ex-soapie, ex-zangeres, actrice) openlijk toe verliefd te zijn op Jort Kelder. De soapie en de hoofdredacteur van het blad Quote werden al weken geleden zoenend en vozend gefotografeerd, maar Georgina zei steeds dat 'ze het gewoon goed konden vinden'. Nu geeft ze het toe in Party: 'ja, ik ben verliefd op Jort. Stapelverliefd zelfs!'. En dus was Georgie er natuurlijk bij toen Jort een feestje gaf toen zijn 'Rijkste mensen Top 500' werd gepubliceerd. Jort droeg voor de gelegenheid een hip gouden pak, de kleur van de cover van zijn blad. Op een ander feestje droeg Georgie een gouden jurk. Maar dat had ze beter niet kunnen doen. Waarschijnlijk door het gedans of de hitte binnen, heeft ze overal grote, natte zweetranden gekregen die enorm duidelijk aftekenen in de jurk. En niet alleen onder haar armen, ook in haar kruis is duidelijk een natte plek zichtbaar. Het ziet er heel goor uit, zo'n natte lekvlek. We zouden ons persoonlijk erg genegeerd voelen als we zó in de bladen zouden verschijnen. Maar hopelijk zijn Jort en Georgina nog té verliefd om zich over dit soort aardse zaken zorgen te maken.