AMSTERDAM - Paris Hilton heeft vrijdag vlak voor haar arrestatie een aanbod laten liggen dat ze beter niet had kunnen weigeren. De blondine werd in Las Vegas een limousine voor de hele avond aangeboden door het hotel Ceasar's Palace.

Hilton bedankte vriendelijk en zei: "Mijn vriendje rijdt me wel", schrijft de website van entertainmentzender E!. Enkele uren later werd het paar aan de kant gezet omdat er een rookwalm van marihuana uit de auto kwam.

Omdat er meer politie ter plekke kwam en een menigte zich rond de aanhouding vormde vroeg Hilton, met het oog op haar privacy, of het ook in een nabij hotel kon worden afgehandeld.

Nadat de twee het hotel werden binnengeleid wilde Hilton haar lippenbalsem uit haar tasje pakken, vertelt de dienstdoende agent. "Tegelijkertijd kwam er een klein pakketje cocaïne uit haar handtas tevoorschijn." Hilton en haar vriend clubeigenaar Cy Waits werden gearresteerd wegens drugsbezit en werden zaterdag weer vrijgelaten.

Twitter

De 29-jarige Hilton is een actieve gebruiker van Twitter, maar schreef met geen woord over het voorval op haar microblog. Nog geen uur na haar vrijlating verscheen wel een bericht van Hilton op Twitter.

"Nu in bed Family Guy aan het kijken. Ik hou van dit programma! Hilarisch!", laat de blondine weten. Niet veel later zegt ze te gaan slapen. Het is niet bekend of de tweets van Hilton zelf afkomstig zijn of dat ze een timer had ingesteld.