AMSTERDAM - Paris Hilton is weer vrijgelaten uit de gevangenis. De 29-jarige hotelerfgename werd vrijdagnacht gearresteerd in Las Vegas met cocaïne in haar bezit.

Volgens bronnen zou de gevonden hoeveelheid cocaïne gering zijn, omdat Hilton geen borgsom hoefde te betalen voor haar vrijlating.

De vriend van Hilton, Cy Waits, werd gearresteerd wegens rijden onder invloed van drugs. De politie hield het tweetal vrijdagnacht aan, omdat ze een wietgeur in de auto van Waits roken. Hilton bleek cocaïne bij zich te hebben.

Ingewijden beweren aan entertainmentwebsite TMZ dat de drugs in een tas werd gevonden. Hilton zou bij hoog en laag ontkennen dat de handtas van haar is, maar volgens ooggetuigen was Paris de enige vrouw in de auto.

Wiet

Het is niet de eerste keer dat Paris Hilton wordt gepakt met drugs. Een maand geleden werd de socialite staande gehouden op een Frans vliegveld.

Daar werd een minimale hoeveelheid wiet in haar tas gevonden. Ook tijdens het WK in Zuid-Afrika werd Hilton aangehouden wegens drugsbezit, maar er werd geen officiële aanklacht tegen haar ingediend.