AMSTERDAM - Spencer Pratt heeft de sekstape van zijn vrouw Heidi Montag en playmate Karissa Shannon gestolen. Dat beweert Shannon in een interview met entertainmentwebsite Radar Online.

Het blootmodel wil niet dat de tape openbaar wordt gemaakt.

"Er bestaat een tape van Heidi en mij. Ik wil hem niet verkopen, want ik wil echt niet dat mensen 'm te zien krijgen", zegt Karissa Shannon.

Spencer was niet aanwezig bij de opname van de pikante video. Hij stal de tape volgens de playmate uit het huis van Heidi.

Spijt

"Ik en Heidi verbleven in haar huis in Malibu en Spencer kwam langs om wat spullen op te halen en nam toen 'per ongeluk' mijn camera mee", beweert Shannon. "Er staan meer dingen op die camera, waarvan ik niet wil dat die in het openbaar uitkomen. Inclusief de video van mij en Heidi."

Playmate Shannon zegt spijt te hebben van haar gefilmde avontuurtje. "Ik wilde dat ik een sekstape met Lindsay Lohan had gemaakt, die zou in ieder geval niet op de markt zijn gekomen", zegt ze met een glimlach.

Pikante video's

Spencer Pratt, van wie Montag op het punt staat te scheiden, zou ook diverse pikante video's van hun echtelijke vrijpartijen in zijn bezit hebben. Montag zou zich inmiddels in de onderhandelingen over een eventuele distributie hebben gemengd.