AMSTERDAM - Gordon gaat met zijn nieuwe boyband weer 'echt zingen'. "Bij de Toppers is het meer meelallen, dit is voor mij toch echt zingen", zegt de zanger in RTL Boulevard. Gordon presenteert zijn nieuwe groep Los Angeles, The Voices zondag.

"Bij de Toppers praat je toch over enorme ego's die met elkaar botsen en waar veel problemen zijn geweest", aldus Gordon. "Wil je gezelligheid, dan ga je naar de Toppers, wil je kwaliteit, dan ga je naar Los Angeles."

Voor zijn nieuwe groep nodigde Gordon tientallen mannen bij hem thuis uit. Vier mannen kwamen door de audities en maken samen met de Topper deel uit van Los Angeles, The Voices. Onder hen is Richy Brown, die tweede werd in het eerste seizoen van de talentenjacht X Factor.

Kwijt

Gordon is ervan overtuigd dat hij de hitlijsten weer gaat bestormen met zijn boyband. "Ik heb tien jaar op een dood spoor gezeten wat muziek betreft."

Volgens Gordon verkocht hij nauwelijks platen omdat het publiek hem 'kwijt' was. "Mensen wisten niet meer wat en wie ik nou eigenlijk ben. Ik ben er nog steeds heilig van overtuigd dat dit mijn grootste talent is, het zingen."