Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Katja Wendy wil na-apen, ex Alain Delon (on)bezorgd is, Dries voor doldwaze reacties zorgt en de koninklijke familie bedroefd is. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Lang geleden zijn we al afgehaakt bij GTST. Te ongeloofwaardig, te veel jonge nieuwkomers. Maar uitgerekend het allerjongste nieuwkomertje in de soap houdt de gemoederen bezig. Voor de zomerstop beviel Sjors van een baby.

Maar wie was de vader? De donkere Bing of de blanke Danny? Toen uitlekte dat een castingbureau voor een populaire tv-serie een blanke baby zocht voor een rol, was het antwoord duidelijk. Toch blijven de woordvoerders van RTL ontkennen.

Zelfs nu er op Twitter een foto van Danny met baby is opgedoken. ‘ Dat kan een willekeurig kind zijn’ probeert de woordvoerster nog. De GTST-sterren mogen natuurlijk niks loslaten over de verhaallijn. maar ze zullen zeker blij zijn dat ‘ hun‘ serie zoveel ophef veroorzaakt. Als ze veel kijkers trekken, gaat de stekker niet uit de serie en houden zij hun baantjes.

Katja vs. Wendy

Het zwangerschapsverlof van Katja Schuurman zit er bijna op. Dan gaat ze weer aan de slag bij Net 5. Party weet te melden dat de brunette een programma met ‘ typetjes’ wil maken. Een beetje zoals Ushi en Dushi van Wendy van Dijk dus. Het succes van Wendy is niet eindeloos, want in eigen land kent iedereen inmiddels Ushi.

Maar een verklede Katja heeft mogelijk kansen. Toch zetten we vraagtekens bij het idee. We hebben de actrice nog nooit op iets grappigs kunnen betrappen. Altijd vlucht ze weg voor de pers en sinds ze met die Romer-telg is, is ze zelfs hooghartig geworden. Dus Katja als lollig typetje - daar lopen we niet voor warm.

(On)bezorgde Rosalie van Breemen

Ex-fotomodel Rosalie van Breemen heeft twee kinderen met de Franse acteur Alain Delon. Tussen pa en ma botert het niet zo lekker. Dus toen Rosalie haar zoon van 16 voor een vermeende softdrugsverslaving naar de kliniek van tv-Keith Bakker stuurde, greep Alain in.

Hij beschuldigde Rosalie van ‘ ontvoering’ en zoon werd op het vliegtuig terug naar papa Alain gezet. Die zit echter zelf in een kliniek vanwege een depressie. Rosalie had geen contact meer met vader en zoon en was in alle staten. Tenminste, dat zou je denken.

Maar Weekend heeft foto’s van de recent hertrouwde Rosalie, die daar tortelend en topless met haar nieuwe man zonnebaadt. Ze ziet er bepaald niet zorgelijk of wanhopig op zoek naar haar zoon uit. Het blad geeft de moeder echter het voordeel van de twijfel. Er is een foto waarop ze telefoneert en misschien - heel misschien - is dat wel vanwege haar zoon.

De nieuwe Borsato’s

Het is komkommertijd en dus bedacht Story dat het leuk zou zijn X-factor winnaar Jaap eens te bellen. Hoe gaat het met hem, drie maandan na zijn overwinning? Het blijkt dat de zanger in de studio bezig is met een album.

Aan zijn bekendheid is hij al aardig gewend, hij deelt graag handtekeningen uit. En ook vriendin Bo vindt het prima. Het knappe meisje werd bijna net zo bekend als haar vriend omdat ze veelvuldig in beeld kwam.

Een mooi plaatje: de sympathieke zanger met zijn trotse, mooie vriendin, een soort nieuwe Marco en Leontine. Bo lift lekker mee op het succes van Jaap: het blad weet dat ze auditie heeft gedaan voor een tv-programma. Leuk, ga zo door, hebben we binnenkort een nieuw Borsato-stel.

Royal begrafenis

Uitgerekend op de dag van het geplande kerkelijk huwelijk van Prins Carlos wordt zijn vader Carlos Hugo de Bourbon de Parme begraven. Nu al is zijn kist in Paleis Noordeinde en nam de familie afscheid. Tout de koninklijke familie was aanwezig, gekleed in stemmig zwart. Bedroefd poseren de kinderen naast de kist. En dat zijn nogal ongemakkelijke foto’s.

Want het is wel heel intiem om de grafkist te zien, de rouwkransen met de linten en de uitgestalde onderscheidingen, zoals de huisorde van Oranje. En dan daarnaast prins Jaime, Carlos met zijn verse vrouw Annemarie, voor wie het het eerste publieke optreden is en prinses Margarita en Carolina.

Normaal mogen we graag foto’s van het koningshuis bekijken, maar deze treurige plaatjes vinden we helemaal niet leuk. Geef ons maar de kiekjes van Beatrix, Alexander, Maxima en de meisjes bij de Sail. Veel vrolijker.

Doldwaze Dries

Na die sombere begrafenis willen we even lachen en we bekijken Dries Roelvink met zijn allereerste nummer 1 hit ‘ Alleen door jou’ . Vrolijk liedje, grappig clipje op YouTube, dat kunnen we niet ontkennen. Maar de reacties van het publiek zijn zo mogelijk veel grappiger.

Zoals: ‘ Ligt het aan mij of is die clip nog slechter dan het nummer?’ of een lollig: ‘ Ik denk dat ik wel ga waarderen als ik 20 biertjes op heb’ . Sommige mensen winden zich blijkbaar op over de nummer 1-notering en mopperen (met spelfouten): ‘ Het is weer eens bewezen. Wat een kutland Nederland toch is... dat dit op nummer 1 kan staan. ONGELOOFLIJK. Wat een mongolen wonen er tog!!!’.

Gelukkig heeft Dries ook fans. Tenminste - dat denken we: ‘ Die geblondeerde fopartiest heeft het ‘ m weer geflikt! Hij is echt mijn held!’ . Onze tip: wil je vrolijk worden, Google dan even deze zanger. Echt hilarisch.