AMSTERDAM – Heidi Montag heeft spijt van de plastische ingrepen die de blondine sinds 2007 heeft laten uitvoeren. “Ik ga het laten rechtzetten en wil van mijn cup G naar een cup D.”

Dat vertelt Heidi in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Life & Style.

De onverwachte uitspraken komen negen maanden nadat Heidi tien plastische ingrepen op één dag liet uitvoeren. Ze vertelt nog steeds pijn te ondervinden van de ingrepen.

Pijnstillers

“Mijn lichaam is nog steeds niet gewend aan mijn borstomvang. Ik ben erg angstig dat het mis gaat. Ik nam veel pijnstillers, maar die hebben inmiddels geen werking meer, dus ben ik ermee gestopt. Het doet hoe dan ook pijn”, onthult Heidi.

De borsten van Heidi zouden er bovendien voor zorgen dat ze niet meer kan sporten: “Ik ben geobsedeerd met fitness, maar het is onmogelijk te sporten met deze borsten. Het breekt mijn hart. Ik kan geen normaal leven leiden met dit lichaam.”

Bang

Heidi is nu opzoek naar een arts die haar lichaam weer kan veranderen naar hoe het een aantal jaar geleden was. De blondine is echter bang dat een aantal van de ingrepen onomkeerbaar is. “Ik zit gevangen in dit lichaam en ben bang dat ik er nooit meer uitkom.”

Heidi Montag