AMSTERDAM - Linda de Mol zegt de rol van Cheryl Morero na de Gooische Vrouwen-film gedag. De actrice ziet het vooralsnog niet zitten om een tweede film over de Gooische vriendinnen te maken. Ze kroop al vijf seizoenen in de huid van de kooplustige Cheryl.

"Eigenlijk is dit de mooiste afsluiter van de vijf seizoenen. Ik vind zelden een deel twee leuk", zegt De Mol in De Telegraaf. "Ik vind het gevaarlijk om 'absoluut nooit' te zeggen, stel dat iedereen het mist."

De Mol hoopte lang op de terugkeer van actrice Annet Malherbe, maar dat gaat niet gebeuren. "Ze heeft het lief verwoord in Zomergasten."

"Ze is na twee, drie jaar klaar met iets. Het is heel erg jammer maar ik snap het wel. Met Lies Visschedijk, Roelien, is het ook erg leuk."

Buitenland

Andere oude bekenden keren ook terug in de film. "Dokter Rossi, Jari, tante Cor. Het wordt wat je gewend bent van de serie, maar het mag iets meer kosten", verklapt De Mol. "We gaan naar het buitenland, ik verheug me er al op met de meiden in Parijs te zijn."

De opnames voor de Gooische Vrouwen-film gingen zondag van start en duren nog tot half oktober. "Ik zit niet in alle scènes, ik heb 22 of 23 draaidagen", vertelt De Mol. "En een gedeelte zit om de hoek, zoals Villa Morero."

De film verschijnt rond maart 2011 in de bioscoop.