Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week onder meer dat Bauer geen vrolijke Frans is, Borsato maar ‘n beetje failliet is, er een nieuwe Amalia is en Tatjana vlucht voor rijke Ronny. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Een beetje rust is zanger Frans Bauer niet gegund. Hij ging weliswaar op vakantie naar zijn favoriete stekje Cran canaria, maar uitblazen, ho maar. Alle bladen hebben foto’s van Frans en Maris. Het gezin ziet er vrolijk uit, bruinverbrand en onbezorgd.

Ze gaan al jaren naar dezelfde locatie. Ooit zagen we in de real-life soap over de Bauers hoe Mariska de koffers pakte voor dit tripje.

Werkelijk alles gaat mee: van potten appelmoes tot het matrasje van zoonlief. Hilarisch was het. Maar deze keer heeft Frans erge zorgen om zijn vader. Die heeft kanker en krijgt thuis een chemokuur.

Bellen met pa

Elke dag belt de zanger met Fijnaart om te horen hoe het met pa gaat. En bij thuiskomst kreeg de familie ook nog te horen dat Oom Giel zelfmoord had gepleegd.

Enkele maanden geleden schoot hij zijn vrouw tante Doortje dood, maar mislukte zijn eigen poging. In de kliniek waar hij zat, is het hem nu toch gelukt.

Terug in Nederland laat Frans geëmotioneerd weten dat hij niet naar de begrafenis van zijn oom gaat. Maar het vrolijke onbezorgde gevoel van de vakantie zal wel snel zijn weggeëbt.

Roelvinks ruzie

Haaa, leuk: ruzie tussen zanger Dries Roelvink en zijn ex-vrouw. Lucienne mopperde vorige week dat Dries tijdens het huwelijk een slechte vader was geweest. Hij dacht altijd alleen aan zichzelf, zat altijd in de sportschool en bemoeide zich nooit met zijn zoons.

Deze week reageert de zanger furieus: "Hier spreekt een zwaar gefrustreerde vrouw", raast hij in Story. Hij verweert zich tegen de kritiek.

Maar Lucenne zegt dat zijn nieuwe vriendin Honoria ook nu voor de kinderen zorgt, terwijl Dries aan het schnabbelen is.

Blijkbaar heeft Honoria geen bezwaar tegen alle media-aandacht. Ze leent zich vrolijk voor een reportage in Party over haar trouwjurk.

Maar misschien moet ze wel. Dries heeft immers nog nooit een echte hit gehad en is niet zo rijk. Zo sprokkelen ze samen de centen bij elkaar voor hun semi glamour-huwelijk.

Een beetje failliet

We schreven al dat Marco Borsato wel flink wat geld verloren is door de faillissementen, maar zeker niet armlastig is. Hij viert wekenlang vakantie in Ibiza, heeft daar een eigen dure speedboot en gaat vaak uit eten.

Hoewel hij er geen eigen huis heeft - zoals vele BN’ Ners- zit hij niet op de camping. Prive weet ons deze week te vertellen dat hij de superdeluxe villa van interieurontwerper Eric Kuster huurt. Voor dit designhuis is de huurprijs E 18.000 per week.

Ja, inderdaad: PER WEEK! Het blad meldt niet of Eric korting geeft aan mede BN’ Ners, maar ook dan blijft vast een stevig huurprijsje over. Dus mopperen, dat mag Marco niet meer.

Komkommertijd = Amalia-tijd

Maar liefst 5 pagina’s besteedt Prive aan de wedstrijd ‘Wie lijkt op Prinses Amalia’ . Meer dan honderd moeders stuurden foto’s van hun dochters op - of deze nou blond of donker, lijkend of niet waren.

Het blad selecteerde een aantal leuke meisjes en eentje werd winnares. En zo weten ze vele pagina’s te vullen met de nep-Amalia die voor Huis ten Bosch huppelt en de marechaussee een handje schudt.

Leuk bedacht, vooral omdat ze zich op de redactie ondertussen de haren uit het hoofd trekken. Ze weten namelijk nog steeds niet waar de echte koninklijke familie op vakantie is geweest.

Geen Paay bruiloft

Vorige week hadden alle bladen het nog over een mogelijke bruiloft van Patricia Paay. Ze had zich laten ontvallen een huwelijk met toyboy Nicky (nog geen 30) niet uit te sluiten. Deze week ontkent ze echter glashard in Party.

"Ik moet er keihard om lachen. Dat gelooft toch niemand", zegt ze daar. Maar couturier Paul Schulten is blijkbaar niet zo’n goede vriend als ze beweert. Want de beste man is braaf voor Story aan de slag gegaan om alvast een trouwjapon voor La Paay te ontwerpen.

Lang, met een fishtail-sleep, kant, diep decollete en veel knoopjes. Zeg nou zelf, hoe goed ken je elkaar als de een roept helemaal niet te gaan trouwen maar ondertussen ‘een van je beste vrienden‘ alvast je jurk ontwerpt?

Tatjana alleen

Over trouwen gesproken...deze week zijn de roddelbladen in rep en roep om Tatjana Simic en haar Ronny. Tat is namelijk een weekje zonder vriend op vakantie. Hij zit in Marbella, zij met mams in Frankrijk.

"Breuk definitief?" smult Story alvast. Maar nee, Ronny ontkent het gerucht. Tatjana is gewoon lekker een weekje weg en hij zit met zijn kinderen en aanhang in zijn Spaanse villa.

Volgens de miljonair bellen ze elke dag en kunnen ze niet wachten elkaar na die hele week weer in de armen te sluiten. Dus nee, van een breuk tussen Tatjana en rijke Ronny is absoluut geen sprake. We mogen ons dus nog steeds verheugen op een mogelijk huwelijk tussen die twee.

Yes, Jan

Story denkt ook dat Jan Smit en Liza stiekem gaan trouwen in Las Vegas. Nu zwangere Liza nog mag vliegen is Jan met haar en een heel gezelschap naar Amerika gevlogen. Het blad vermoedt dat het stel daar elkaar in een ‘wedding chapel’ het ja-woord wil geven.

Want volgens Volendamse normen moet je wel eerst netjes trouwen voordat je een kind krijgt. Vandaar ook het hele gezelschap dat mee op reis is. Zo zijn er genoeg getuigen en maken Jan en Liza er toch een klein feestje van, ver weg van de vaderlandse pers.