AMSTERDAM - GTST-actrice Gigi Ravelli is stapelgek op haar vriend Rik. “De klik was enorm, binnen een week woonden we samen”, vertelt ze aan de Cosmopolitan.

“Ik had Rik al een tijdje op het oog, maar vorig jaar hebben we elkaar beter leren kennen bij theaterfestival De Parade”, aldus Ravelli in het tijdschrift. “Rik had nog nooit eerder samengewoond, maar hij wilde.”

Volgens Ravelli vindt Rik alles aan haar leuk, en zij ook aan hem. “We hebben dezelfde interesses, dezelfde normen en waarden. Hij is alleen iets rationeler en houdt minder van toneel dan ik. Maar als dat het enige is…”

Grappen

Rik Bischoff van Heemskerck, die in het dagelijks leven een makelaarskantoor runt, heeft volgens Ravelli nog nooit zo’n meisje gehad als zij. “Ik haal graag grappen met hem uit. Zo laat ik hem regelmatig schrikken; als hij eraan komt verstop ik me gauw.”

“Of ik doe van die knabbeltjes van de kat in zijn broekzak. Is hij op kantoor zijn sleutels aan het zoeken, vindt hij die. Hij vindt het vet raar.” Ravelli zegt dat gedrag van haar moeder te hebben. “Ze is net zo gek als ik.”

Ravelli is ook bekeerd door Rik. "Eerst hield ik helemaal niet van borsthaar. Maar sinds ik Rik ken, die een echte man is inclusief borsthaar, vind ik het juist heel mannelijk. Hij tilt me ook vaak op. Heerlijk vind ik dat."