AMSTERDAM - Het liefdesleven van Lady Gaga gaat niet over rozen. De popster is kapot dat haar ex-vriend Luc Carl, met wie ze net weer aan het daten was, het nog niet heeft uitgemaakt met zijn vorige vriendin.

Dit meldt de Britse Daily Mail dinsdag. Het koppel zou juist terug zijn gekomen van een romantische vakantie in Texas. Ze werden daar eind juli zoenend gespot in een hotelzwembad in Houston.

Bij thuiskomst zou Gaga er echter achter zijn gekomen dat zij niet de enige vrouw in Carls leven is, zo schrijft de tabloid. Zo zou hij nog gewoon een vriendin hebben.

Waarheid

Gaga en Carl waren sinds vorige maand weer bij elkaar, maar de zangeres had haar twijfels. Ze zou Carl's vriendin een sms hebben gestuurd om zelf achter de waarheid te komen.

"Luc's ex vertelde haar dat ze nog steeds samen zijn. Ze was zo van slag. Luc had Gaga beloofd dat hij haar goed zou behandelen en dat alle problemen voorbij waren", vertelt een vriend van Gaga in tijdschrift Grazia.

De 24-jarige popzangeres had vijf jaar geleden een relatie met de 32-jarige barman. Dit was voordat Gaga bekend werd. De relatie ging uit door Gaga’s drugsverslaving.

Vertrouwen

“Ze is net weer iets begonnen met Luc, en nu is ze bang dat ze hem weer gaat verliezen, omdat ze hem niet kan vertrouwen”, aldus de vriend. “Ze is ook overstuur omdat dit haar de ‘andere vrouw’ maakt.”

“Gaga heeft een hele carrière voor zichzelf gebouwd, omdat ze moest bewijzen dat ze het kon”, voegt de vriend toe. “Maar in haar privéleven voelt ze zich een dwaas, omdat ze de man van wie ze houdt niet van haar alleen kan laten houden.”