AMSTERDAM - De gezondheid van Zsa Zsa Gabor gaat steeds verder achteruit. De 93-jarige Hollywoodlegende ligt in het ziekenhuis nadat ze op 17 juli haar heup brak. Gabor reageert niet meer op haar bezoek en kan niet meer eten, suggereert de Los Angeles Times.

Gabor zou aanvankelijk maandag ontslagen worden, maar een infectie gooide roet in het eten. Wanneer de diva het ziekenhuis mag verlaten, is volgens een woordvoerder nog niet duidelijk.

Hoe Gabor er precies aan toe is, is onduidelijk. Volgens verschillende media heeft Gabor een hersenbloeding gehad, haar echtgenoot vertelde dat de Hollywoodlegende afgelopen weekeinde depressief overkwam. Ook doet het verhaal de ronde dat Zsa Zsa in shock verkeert.

Verrassingen

Gabors dochter spreekt alle verhalen over de slechte gezondheid van haar moeder tegen. Volgens haar gaat het goed met Zsa Zsa. "Ze reageert goed op de medicijnen en geneest. Er zijn geen verrassingen", zei Constance Francesca Hilton tegen de Los Angeles Times.

Zsa Zsa Gabor brak vorige maand haar heup toen ze de telefoon op wilde nemen. In een academisch ziekenhuis in Los Angeles kreeg de 93-jarige een nieuwe heup, sindsdien ligt ze in het ziekenhuis. Gabor was in 2002 betrokken bij een auto-ongeluk, sindsdien zit ze in een rolstoel. Drie jaar na het ongeval kreeg Zsa Zsa een beroerte.