AMSTERDAM - Vele mannen zullen aanstaande donderdag rennen naar de dichtsbijzijnde kiosk om een exemplaar van de nieuwe Playboy te halen. "Voor de goede verhalen," wordt er vaak gezegd, maar niets is minder waar. De 21-jarige actrice Aukje van Ginneken geeft zich namelijk deze maand bloot in het mannenblad. NU.nl geeft alvast een voorproefje...

De foto's komen voor menig GTST-liefhebber als een verrassing: "Ze zien waarschijnlijk dat lieve, schattige, Charlie-achtige meisje voor zich," aldus Aukje in de Playboy. Volgens de Story zou de actrice 60.000 euro op haar bankrekening mogen bijschrijven voor de fotoshoot.

De foto's zijn gemaakt in Slovenië. "Het zijn prachtige foto’s geworden, die zijn gemaakt door Ronald Schmets", aldus Aukje's management.

Aukje werd door haar rol in de musical 'Oliver Twist' op 14-jarige leeftijd ontdekt door een modellenbureau. In 1999 stond ze in de finale van 'Monte Carlo Soaptalent'. Daarna kreeg zij de rol van Charlie Fischer in de populaire Nederlandse soapserie 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Inmiddels is zij uit de serie en heeft zij een wereldreis achter de rug. Overigens zat haar zus, Marieke van Ginneken, vorig jaar in de finale van Idols.