AMSTERDAM - Giovanca heeft vanwege haar drukke carrière zelden een vrije dag. "Ik kan me mijn laatste vrije weekend niet eens herinneren", zegt de 33-jarige zangeres deze week in Grazia.

Toch wil Giovanca gaan proberen om wat vaker een vrije dag af te dwingen. "Gisteren ben ik naar het bos geweest met mijn vriendje, daar hebben we uren gezeten, om op te laden. Ik mag nu uitrusten van mezelf", aldus de zangeres in het tijdschrift.

Het gebrek aan vrije tijd heeft ook te maken met het feit dat Giovanca vroeger overal 'ja' op zei. "Soms kijk ik terug en denk ik: Jezus, what the hell heb ik allemaal gedaan? Nee verkopen vond ik heel lastig."

Niet gezond

Een paar keer heeft Giovanca het gevoel gehad dat het niet gezond was om op een dergelijke manier door te gaan.

"Je moet je ook opladen. Als ik moe ben, ervaar ik alles emotioneler en ga ik zwaar aan dingen tillen. 'Ik kan niet, ik heb een andere boeking', is genoeg om iemand te vertellen dat ik geen tijd heb. Maar als ik moe ben, maak ik daar een enorm verhaal van."

Toch lukt het Giovanca ook om haar drukke leven te relativeren. "Mijn zusje is moeder en zij heeft het nog drukker dan ik. Een bouwvakker heeft het druk. Dat troost me."