AMSTERDAM - Wesley Klein geniet met volle teugen van het vaderschap. De 22-jarige 'Popstars'-winnaar werd in mei vader van dochtertje Jailey. De zanger is 's avonds vaak aan het werk en dan neemt zijn vriendin Nelly de zorg van hun baby op zich.

"Het is niet zo dat ik ineens heel rijk ben. Maar ik heb liever dat zij voor ons dochtertje Jailey van elf weken zorgt, in plaats van dat we haar ergens anders moeten brengen", legt Wesley uit in De Telegraaf.

Klein is al ruim vijf jaar samen met Nelly. "Sommige mensen zeggen: 'zijn jullie niet wat jong?' Maar als ons kindje tien is ben ik 32. Dat is wel fijn, een jonge vader zijn."

Fans van de zanger helpen ook een handje mee. Zij overstelpen Wesley tijdens zijn optredens met cadeautjes voor zijn dochter. "Sokjes, rompertjes, ook babyflessen krijgen we. En we gebruiken het allemaal."

"Het is fantastisch. Je eigen vlees en bloed. Alles kan me gestolen worden. Het is het mooiste wat ik heb meegemaakt", zegt Wesley. "Ik ben sowieso geen stapper, wilde ook niet tot mijn 30e uitgaan. Liever wilde ik een gezinnetje, maar wel als het op je pad komt hè."