AMSTERDAM - Connie Breukhoven mag dan weer een vrijgezelle vrouw zijn, dat houdt niet in dat ze meteen de bloemetjes buitenzet. De 59-jarige zangeres vertelt deze maand in LINDA Mode dat ze, als het op mannen en seks aankomt, eigenlijk behoorlijk braaf is.

"Ik ben nooit dronken geweest, nooit vreemdgegaan en heb nog nooit van mijn leven geflirt. Ik heb zelfs nooit een onenightstand beleefd. Ik blijf liever exclusief. Ik heb vier vriendjes gehad: de mannen met wie ik getrouwd ben geweest", zo zegt Breukhoven in het blad.

Haar scheiding met Hans Breukhoven was een drama, geeft de zangeres toe. "Maar voor mij de beste keuze. Als de barst erin zit, krijg je 'm er niet meer uit. Je doet zo veel water bij de wijn, op het laatst is het alleen nog water."

Leuk wijf

Onzeker is ze na de huwelijksbreuk niet geworden. "Ik heb nooit een seconde aan mezelf getwijfeld na de scheiding. Ik ben een leuk wijf. Zit goed in mekaar."

Wat wel veranderd is, is de manier waarop ze zich kleedt. "Sinds de scheiding ben ik me anders gaan kleden. Kennelijk vond ik het belangrijk om mijn man te pleasen. Hans heeft nooit gezegd wat ik wel en niet moest dragen, toch koos ik onbewust voor uitdagender kleding."

Intenties

Aan een nieuwe relatie moet Breukhoven nog niet denken. Ook omdat ze zou twijfelen aan de intenties van een nieuwe man.

"Gaat het om mij of om mijn bekendheid? Daarbij heb ik veel meegemaakt en eigenlijk geen zin de bagage van een ander erbij te krijgen. En als ik iemand van mijn leeftijd tref, een zestiger, kan ik zeker de rest van mijn leven verpleegster worden?"

Trouw

Een jaar geleden werd bekend dat Connie en Hans Breukhoven gingen scheiden. Reden voor de breuk was dat Hans zijn vrouw niet trouw kon blijven.

De LINDA Mode met het interview en de fotoshoot van Breukhoven ligt vanaf woensdag 11 augustus in de winkel.

Connie Breukhoven in LINDA