AMSTERDAM - Mel Gibson wordt zelfs een visvakantie niet gegund. De Australische acteur is volgens bronnen van de Amerikaanse entertainmentsite TMZ een weekje aan het vissen met twee van zijn zoons.

De advocaten van zijn ex-vriendin Oksana Grigorieva zijn hier niet over te spreken, omdat hij zo de rechtszaak over de voogdij over hun dochtertje zou belemmeren, aldus TMZ.

De advocaten van Grigorieva zouden geprobeerd hebben de hoorzitting juist middenin de week van het visuitstapje te plannen. Die is nu uitgesteld omdat Gibson niet beschikbaar is.

Verantwoordelijkheid

Grigorieva vindt deze afwezigheid een teken dat Gibson de zaak niet serieus neemt en geen verantwoordelijkheidsgevoel richting zijn dochter heeft. Het kamp laat weten dat hun cliënt binnenkort weer beschikbaar is om zijn verklaring af te leggen.

Gibson en Grigorieva hadden gedurende drie jaar een relatie, en hebben samen een dochter, Lucia, die op 30 oktober geboren werd. In april werd bekend dat de twee uit elkaar waren, waarna Grigorieva Gibson ervan beschuldigde dat hij haar en haar kind mishandeld zou hebben. Sindsdien zijn de twee verwikkeld in een rechtszaak over voogdij en bezoekrechten.