Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Story en Party.

Met daarin deze week dat Paay haar toyboy wil trouwen, voetballers sloebers zijn - zeker als ze bestolen worden-, Estelle globetrot, Wendy een derde wil en de hilarische diva-oorlog van Connie en Patries. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Met toyboy trouwen

Neee, het zal toch niet waar zijn...???In Story heeft Patricia Paay het over trouwen met haar vriendje. ‘t Jong is 35 jaar jonger dan zij en ze hebben pas een paar maanden ‘ verkering’ .

‘Ik zou niet weten waarom dat voor mij niet meer mogelijk ze zijn,’ meent ze. Maar dan moet toyboy Nicky wel eerst netjes op zijn knieën om haar hand te vragen. Zelfs de ontwerper voor haar trouwjurk heeft ze al uitgezocht.

Aan couturier Paul Schulten de eer om t.z.t. haar robe te maken. Een dingetje lijkt Patricia te vergeten: ze is nog altijd niet officieel gescheiden van Adam Curry. Laat haar dat eerst maar eens regelen.

Diva stripverhaal

Hilarisch is de fotostrip van Connie Breukhoven en Patricia Paay in Weekend.

Waarschijnlijk zat de redacteur zich te vervelen en liet daarom zijn fantasie los op foto’s van de twee Amsterdamse diva’s. Je ziet Patricia zitten op een terrasje.Haar kennissen luisteren geboeid.

Maar daar komt Connie aanlopen. Die doet alsof ze Patricia niet ziet, maar kent blijkbaar een van Patricia’s gasten. Zodra Patries merkt dat Connie blijft babbelen, grijpt ze haar (Chanel)tas en maakt zich uit de voeten.

De diva’s keuren elkaar geen blik waardig en spreken al helemaal niet met elkaar. Het grappige is dat Connie in Shownieuws keihard beweerde haar helemaal niet gezien te hebben. Terwijl we toch heel duidelijk op een foto zien dat Connie met haar gezicht naar Patricia toe staat. Of Connie moet een bril, of ze speelt heel goed toneel. Maar vreselijk grappig is dit diva-stripje in elk geval.

Jammere honeymoon

Alle bladen strijden om de eer de foto’s te tonen van Yolanthe en Wesley op honeymoon. Wat ze toen nog niet wisten, was dat hun hele villa op Ibiza leeggeroofd zou worden.

Inbrekers braken een raam en namen geld en sieraden mee. De buit bedroeg een slordige E 60.000,-. Behalve Yo en Wes logeerden ook Patrick Kluivert en zijn vrouw Rossana in het huis. Ook hun paspoorten verdwenen.

Vervelend, omdat de Kluiverts recent al eerder een inbraak meemaakten. Het lijkt er bijna bij te horen als iedereen weet dat je miljoenen bezit. Toch een vervelend einde voor de honeymooners.

Voetballers? Sloebers!

Wie lacht om dat schamele bedragje van nog geen ton is Paris Hilton. Prive-verslaggeefster Barbara Plugge zag de Amerikaanse miljonaire flaneren door St. Tropez en keek haar ogen uit.

Voor een middagwandelingetje dofte Paris zich op voor een bedrag waar een ander een huis voor koopt. Oorbellen, armbanden en ringen met echte diamanten van bijna 2 ton, een tasje van 4000 Euro, een dure bril en Paris stal de show.

Toch is zelfs zij maar middenmoot.Russische miljardairs hebben de kustplaats overgenomen en smijten er met geld. Wijn van 10.000 Euro per fles is eerder regel dan uitzondering en de miljoenenjachten verdringen elkaar in de haven.

Daarbij vergeleken komt zelfs de Amerikaanse socialite niet goed weg met een outfitje van twee ton. Laat staan dat sloebervolk van voetballers, met nog geen 10 miljoen op de bank.

Gullit globetrotter

Ook voetbalvrouw Estelle Gullit viert vakantie. Zij heeft op Ibiza een superdeluxe penthouse. Helaas kon manlief Ruud maar vijf dagen bij zijn gezin zijn.

Hij moest weg voor tv-opnames. Maar Estelle treurde niet lang. Ze is poepiebruin en zal dus wel veel in de zon liggen bakken. In Story vertelt ze dat ze ook nog even langs Barcelona gaat voor een familiebezoekje en vervolgens naar Danielle Oerlemans in Frankrjk.

Reinout en Danielle hebben een sjieke villa bij St. Tropez. Alsof het allemaal niet genoeg is, laat Estelle daarna haar kids achter om twee weken met Ruud naar Sardinië te gaan. En dan maar zeggen dat deze voetbalvrouw zo gewoon is, met in 1 vakantie 4 landen.

Wendy wil wel

Baby Lizzy is koud een half jaar of Wendy van Dijk wil alweer een kind. Volgens Party wil de presentatrice dolgraag een derde telg.

‘Ik zal niet zo snel de wens hardop uitspreken dat ik nog een kind wil,’ wist het blad haar te ontfutselen. Maar ja: baby Lizzy is op Ibiza verwekt. En nu zijn Erland en Wendy weer op het eiland. Dus telt het blad 1 en 1 bij elkaar op.

Zou Wendy zwanger terugkomen van vakantie? Ze is immers al 39, dus als ze inderdaad een derde wil, moet ze haast maken. Vooralsnog ziet Wendy er vooral superslank en strak uit in haar bikini en is er van een babybuikje nog geen spoor.