AMSTERDAM - Robbie Williams stapt zaterdag in het huwelijksbootje met actrice Ayda Field. Dat schrijft Daily Mail vrijdag.

Williams en Field trouwen volgens de Britse krant op een eiland bij Californië. De ceremonie is intiem en de Take That-leden zijn niet aanwezig.

Het aanstaande bruidspaar zou hechte vrienden en familie slechts een week geleden op de hoogte hebben gebracht van hun plannen.

De mannen van Take That hadden allemaal al een vakantie met het gezin geboekt en kunnen om die reden niet aanwezig zijn. Gasten zouden zich moeten verzamelen in een kleine haven, waarna ze naar het paradijselijke Santa Catalina worden gevaren.

Feestje

Williams en Field leerden elkaar in 2007 kennen op een feestje in Los Angeles. In november vroeg de zanger zijn vriendin live op de Australische radio ten huwelijk. De 31-jarige Field zei volmonding 'ja', maar diezelfde dag nog beweerde Williams dat het om een grap ging.

Na de ceremonie zou er een huwelijksreis van twee weken gepland staan. Daarna moet de 36-jarige Williams terug naar Engeland om de nieuwe single van Take That, 'Shame', te promoten.