AMSTERDAM - Jacqueline Govaert hoeft niet zo nodig in het huwelijksbootje te stappen met haar vriend Ivo Maissan. "Ivo wil wel graag maar ik zie het nut er niet van in", zegt de Krezip-zangeres deze week in Viva.

"Het idee dat we samen kinderen hebben en heel gelukkig zijn, dat is het enige wat telt voor mij."

In het tijdschrift onthult Govaert dat haar geliefde een ontzettende haan is. "Hij noemt me nu al mevrouwtje Maissan. Hij is een soort trotse leeuw die over zijn gezin waakt. In het begin dacht ik ook echt: oef, lucht!"

Moederen

Vorig jaar maart beviel de zangeres van haar eerste zoontje, Billie. Aanvankelijk wilde Govaert alleen nog maar moederen.

"Ik wilde alleen maar thuis met Billie tutten. Maar die traditionele rol ging me snel irriteren. Ivo werkte veel en ja, wie kookt er dan en ruimt er op? Ineens was het heel standaard allemaal. Ik dacht: ho!"

Miskraam

Voordat Govaert beviel van Billie kreeg ze een miskraam. "Wat hadden we een verdriet, verschrikkelijk. Het was nog heel pril, maar je gaat je er toch aan hechten. Gelukkig raakte ik daarna al snel weer zwanger. En dan weet je ook hoe blij je ermee moet zijn."

De zangeres is momenteel in verwachting van haar tweede kind. In november 2010 is de zangeres uitgerekend.