AMSTERDAM - Sylvia Geersen laat haar pogingen om model te worden voor lingeriemerk Victoria's Secret vastleggen op camera. Het 24-jarige model dat ooit meedeed aan 'Holland's Next Top Model' heeft haar zinnen gezet op een contract bij het lingeriemerk.

Haar avonturen zijn dit najaar op televisie te zien.

"Tot nu toe kwamen altijd dingen op mijn pad waar ik op dat moment eigenlijk niet klaar voor was. Nu wil ik echt naar iets toewerken", vertelt het model in De Telegraaf.

Geersen heeft de droom te mogen werken voor Victoria's Secret, waar ook Doutzen Kroes en Heidi Klum gezicht van zijn.

Te dun

"Ik heb al een keer eerder een gesprek gehad daar, maar toen was ik te dun. Ik woog vijftig kilo en had te platte billen", legt Geersen uit.

"Goed voor de catwalk, maar Victoria's Secret wil meer rondingen in combinatie met een superstrak lijf. Daar werk ik nu aan." Geersen heeft voor haar missie een personal trainer in dienst genomen.

Filmen

"Ik ben vaak onderweg en maak veel mee", vertelt Sylvia. Mensen in haar omgeving brachten haar op het idee om zich te laten filmen. Met hulp van Gordon kwam het model bij RTL terecht.

"Toen ze hoorden dat ik een grote modeshow ging doen in Brazilië, hebben ze een cameraploeg meegestuurd." Ook collega en vriendin Kim Feenstra is bezig met een eigen reallifesoap.