AMSTERDAM - Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn mogelijk het slachtoffer geworden van een professionele inbrekersbende. Dat schrijven Spaanse media na een persconferentie van de politie.

De vakantiewoning van het kersverse echtpaar was in de nacht van zondag op maandag doelwit van een stel inbrekers.

De Spaanse krant Dario de Ibiza schrijft dat de inbrekers Wesley en Yolanthe waarschijnlijk meerdere dagen in de gaten hebben gehouden.

Zondagnacht, toen de vakantiewoning aan de noordkant van het eiland verlaten was, sloegen de dieven toe.

Juwelen

De inbrekers zijn volgens politiebronnen binnengedrongen via een raam. Ze maakten geld, paspoorten en juwelen buit. Volgens De Telegraaf is ook een kluis gestolen waarin zo'n zeventigduizend euro aan contanten lag.

"Dat klopt niet", reageert een woordvoerder van het echtpaar. "Er zijn alleen kleine dingen weg, geen persoonlijke eigendommen."

Geschrokken

Yolanthe en Wesley, die hun vakantiewoning deelden met Rosanna en Patrick Kluivert, zijn zo geschrokken van de inbraak dat ze hun huwelijksreis hebben afgebroken.

Het kersverse echtpaar, dat op 17 juli trouwde in Toscane, keerde volgens De Telegraaf dinsdag terug naar Nederland. De woordvoerder laat enkel los dat Wesley en Yolanthe nu nog steeds van hun vakantie genieten.

Regen

De tortelduifjes hebben geen geluk tijdens hun wittebroodsweken. Wesley en Yolanthe vlogen na hun huwelijk naar de Seychellen, maar daar kwam de regen met bakken uit de hemel vallen. Daarom week het echtpaar uit naar Yolanthe's geboorte-eiland Ibiza.