Dries Roelvink reageert verbaasd op het openhartige interview van zijn ex-vrouw. Luciënne vertelt dat de volkzanger er nauwelijks was voor zijn gezin. Dries herkent zich daar niet in. "We vulden elkaar in het verleden goed aan", reageert de zanger via Twitter.

"Als Luciënne werkt haal ik altijd de kinderen van school, breng ze naar sportles, kook voor ze en leg ze op bed", schrijft Dries. "Ik ben ook meestal alleen naar de ouderavonden gegaan omdat Luciënne dat niet prettig vond."

De 51-jarige zanger herkent zich dan ook niet in het beeld wat zijn ex schetst. Zij schilderde Dries af als een gespierde kerel die in zwembroek paradeert maar er nooit is voor zijn gezin.

"Ik heb liever een man met een bierbuik die met zijn kinderen bezig is", zei Luciënne.

Publiciteit

Ook vertelde Dries' ex dat ze alleen als gezin op pad gingen als er publiciteit mee gemoeid was. "De hits bleven uit en we leefden van de publiciteit", reageert Dries. "Wij hebben daar beide ruim van kunnen leven. De kinderen namen we alleen mee als het geschikt en gepast voor ze was."

Aandacht

Luciënne doet bovendien uit de doeken dat ze nooit blij is geweest met de vele media-aandacht die Dries genereert.

"Ik schaamde me dood als ik zo'n tijdschrift opensloeg. Wie is hij om te roepen dat we nog maar één keer per week seks hadden. Ongeacht of het waar is of niet, dat is ook voor de kinderen niet leuk om te lezen", aldus Luciënne.

Huwelijk

"Vanaf dag één was ze gewend aan de publiciteit", slaat de volkszanger terug. "Ons huwelijk destijds was volledig gesponsord via Story. Wij waren hier als een kind zo blij mee."

Dries vertelt dat hij zijn zoontjes regelmatig ziet. "Dave slaapt twee dagen per week bij ons en Donny een dag per week. Beiden zou ik geen dag kunnen missen."