AMSTERDAM - Robert Jensen is vastbesloten om de strijd aan te gaan met de rivaliserende ochtendshows op de radio. "Wij gaan ons tussen de concurrentie vechten en voor verschuiving in radioland zorgen", zegt de dj in een interview met AD.

Hij presenteert vanaf maandag zijn ochtendshow 'Jensen!' op Radio Veronica.

Jensen vindt het opvallend dat radio de laatste jaren weinig vernieuwend is geweest. Hij luistert nauwelijks meer naar zijn collega's Edwin Evers of Ruud de Wild.

"Wat de concurrentie doet interesseert me geen reet. Al tokkelt Giel Beelen elke ochtend om kwart over acht op zijn geslachtsdeel voor de microfoon."

Patricia Paay

De dj richt zich in het programma voornamelijk op de Nederlandse entertainmentindustrie. Hij spreekt zich in het interview in het bijzonder uit over Patricia Paay. "Ik snap wel dat Waylon ontkent dat hij het met haar heeft gedaan. Zou ik ook doen als ik zo'n oude heks van 61 in mijn bed zou hebben gehad."

Albert Verlinde

Ook Albert Verlinde is niet populair bij de 37-jarige dj en presentator. "Als RTL Boulevard in de studio wil filmen: ik heb hier nog liever honderdduizend Zuid-Afrikanen toeterend op een vuvuzela dan Kwalbert Verlinde."