AMSTERDAM - Julia Roberts zal de opnamen van haar nieuwste film 'Eat Pray Love' niet snel vergeten. De opnamen van de film vonden in verschillende landen plaats en de actrice besloot haar hele gezin mee te nemen.

Roberts heeft samen met haar echtgenoot Danny Moder een tweeling, een jongen en een meisje van 5 jaar, en een 3-jarig zoontje.

Het stel reisde naar Italië, India en Indonesië. Het werd een van de zwaarste, maar tegelijkertijd ook een van de leukste ervaringen uit haar leven.

'Geweldige ervaring'

"Het was een geweldige ervaring", zegt Roberts in een interview met het entertainmentprogramma Access Hollywood. "Er waren zeker dagen dat ik dacht: zo, we hebben het vandaag weer gered. Maar in zijn geheel was het een fantastische ervaring voor ons als gezin."

De hele periode is erg leerzaam geweest voor haar. "Een geweldige ervaring als actrice om te ontdekken dat ik hard kan werken en tegelijk een fulltime moeder kan zijn, en ook op beide vlakken voldoening kan vinden."

'Eat Pray Love' gaat over een vrouw die in haar ogen niet voldoende uit het leven heeft gehaald en op wereldreis gaat. De film draait vanaf oktober in de Nederlandse bioscopen.