AMSTERDAM - Gordon neemt de aanklacht die Eric Dikeb tegen hem heeft ingediend niet erg serieus.

"Hij brengt me op een idee. Ik geloof dat ik ook maar een klacht in ga dienen tegen Gerard Joling en Rene Froger", lacht het jurylid in RTL Boulevard. "Ik heb wel een miljoen schade gehad van al die roddels."

Gordon beweert dat Dikeb de auditie van diens protegé Jacqueline van tevoren heeft uitgedacht. "Die vrouw kon absoluut niet zingen en hij dacht op een hele goedkope manier een hit te scoren door zo iemand naar een talentenjacht te sturen."

Smaad

Eric Dikeb heeft aangifte gedaan tegen Gordon wegens smaad. "Hij heeft hele onaardige dingen over mij geroepen die absoluut niet zijn gebaseerd op feiten."

Dikeb is de manager van Jacqueline, een vrouw die bij de audities van 'Holland's Got Talent' door Gordon werd vergeleken met een luchtalarm uit de Tweede Wereldoorlog.

Praten

Dikeb zegt dat hij naar het huis van Gordon is gegaan om de situatie uit te praten. Hij heeft de werkster gevraagd om vijf minuten met de zanger te mogen spreken, maar Gordon weet van niets. "Ik heb zeven werksters", doet het jurylid de zaak af met een grapje.