AMSTERDAM - Tom Hardy heeft toegegeven seksuele avontuurtjes te hebben gehad met mannen. Tijdens zijn tienerjaren heeft de 32-jarige acteur, die in 'Inception' naast Leonardo DiCaprio te zien is, er lustig op los geëxperimenteerd.

"Natuurlijk, ik ben een acteur", tekende de Britse krant Daily Mail op uit de mond van Hardy.

"Ik heb met alles en iedereen gespeeld. Ik houd van het fysieke aspect. Maar nu ik de 30 ben gepasseerd, doet het me niet zoveel meer", zegt de Londense acteur.

Schoenenfetisj

De tijd van experimenteren mag dan voorbij zijn, Tom wil nog wel homo's als vriend houden. "Ik heb nog steeds bepaalde dingen nodig in mijn relatie die ik alleen van een homoseksuele man kan krijgen. De meeste homo's snappen mijn schoenenfetisj, bijvoorbeeld."

De acteur geeft ook toe wel eens te zijn gevallen voor mannelijke tegenspelers. Zoals in de actiefilm 'RocknRolla' van Guy Ritchie, waarin hij te zien was als de homoseksuele gangster Handsome Bob. Tijdens de opnames werd hij verliefd op de Schotse hoofdrolspeler Gerard Butler.

Vrouw

Toch is de liefde van zijn leven een vrouw. Tijdens de opnames van de BBC-serie 'Wuthering Heights' ontmoette hij de Britse actrice Charlotte Riley, met wie hij zich vorig jaar verloofde.

Tom Hardy