AMSTERDAM - Mocienne Petit Jackson is geen dochter van de King of Pop. Dat zegt Barbara Ross, de zus van Diana Ross. Mocienne beweert dat Barbara haar moeder is.

"Ze heeft waanideeën", liet Barbara weten aan RTL Boulevard.

Mocienne beweert dat ze in 1975 verwekt is door een 17-jarige Michael Jackson. Op haar tiende zou de vrouw ontvoerd zijn, waardoor ze uiteindelijk in Soest terecht is gekomen.

"Ze stuurt me al jaren e-mails waarin ze zegt dat ik haar moeder ben", vertelt Barbara Ross. "In het begin vond ik het wel grappig, maar dat is het al lang niet meer."

Waanideeën

Barbara zegt dat Mocienne waanideeën heeft. "Ik ken haar niet en heb Michael Jackson nooit ontmoet, ondanks dat hij een goede band met een aantal familieleden had."

Na de dood van Michael Jackson stapte Mocienne naar de rechter in Los Angeles omdat ze aanspraak wil kunnen maken op de erfenis van Jackson.

DNA-test

Volgens RTL Boulevard dient haar zaak op 7 september. Mocienne is naar eigen zeggen bereid een DNA-test te doen om aan te tonen dat ze de dochter van Jackson en Ross is.

"Haar motief is geld", zegt Ross. "Ze wil aanspraak kunnen maken op de nalatenschap van Michael. Ze lijdt aan waanideeën."