AMSTERDAM - Kim Feenstra vindt dat liefde het mooiste is wat er is. "Iedereen moet deze emotie een kans geven, ook als je ontelbaar keer bent teleurgesteld of pijn gedaan", jubelt het pasgetrouwde model deze maand in Beau Monde.

Volgens Feenstra zijn verliefde mensen veel liever en staan ze positiever in het leven.

"Als iedereen zijn hart openstelt voor de liefde, zou de wereld er mooier uitzien."

De voormalige winnares van Hollands Next Top Model trouwde vorige week met dj Michael Mendoza. "Voordat ik met hem was, had ik een turbulent leven. Michael heeft ervoor gezorgd dat ik in balans kwam met mezelf. Hij heeft een enorm positieve invloed op me."

Jarretels

Feenstra onthult verder in het tijdschrift dat haar vrijgezellenfeest geweldig was. "Ik moest een sexy Heidipakje aan, met blonde pruik, hoge hakken, jarretels, bride-to-be-kettingen en 'ik ga trouwen-linten'. We gingen op kroegentocht door de Jordaan en de Reguliersdwarsstraat. In de Reguliers gingen alle homo's uit hun dak. Wat een gegil."

Het model zegt uit te kijken naar haar toekomst met haar kersverse echtgenoot. "Ik zie ons later op een eiland wonen, waar we een strandtent hebben en onze kinderen in het zand spelen."

Bekijk lezersfoto's van Kims huwelijk op NUfoto