AMSTERDAM - Marly van der Velden kan met recht een fashionista genoemd worden. De 22-jarige GTST-actrice onthult in Grazia dat ze elke dag op zijn minst naar één winkel gaat. "Ik koop niet altijd iets, maar moet wel even mijn tax halen."

Een wereld zonder mode kan Marly zich dan ook niet voorstellen. "Stel je voor dat iedereen hetzelfde spijkerbroekje en witte t-shirt draagt. Dat is toch 'boring'? Ik vind het heerlijk om mezelf te onderscheiden en kan ook van anderen erg genieten."

Vooral tassen vindt Marly interessant. Naar eigen zeggen heeft ze een tassentic.

"Ik heb onlangs mijn eerste Mulberry gekocht, een bruine Mabel. Ik heb er heel lang voor gespaard en het was zo'n ultiem moment toen ik hem afrekende", aldus Marly in het tijdschrift.

"In het begin had ik hem ook elke dag bij me, mijn Mulberry voelde echt als mijn kindje. Ik was zo trots. Maar toen dacht ik: ja, er moet nog wel een zwarte bij. Dus nu heb ik meerdere kindjes."

Chanel-tas

Inmiddels heeft de soapactrice alweer een nieuw exemplaar op het oog. "Momenteel ben ik met een vriendinnetje aan het sparen voor een Chanel-tas. We hopen het allebei in december te halen. We mogen hem van elkaar ook niet eerder kopen. Als het zo ver is, gaan we dat moment samen flink vieren."

Marly van der Velden speelt sinds vijf jaar de rol van Nina Sanders in GTST. Ze heeft een relatie met de 30-jarige opnameleider van GTST.