AMSTERDAM - Lange Frans beschrijft zijn relatie met zijn vrouw Daniëlle van Aalderen als 'heftig'. "Maar dat maakt het interessant", zegt de rapper, die momenteel met grote geldproblemen kampt, in Nieuwe Revu.

Volgens Lange Frans is Daniëlle een pittige dame.

"Ze neemt shit van niemand. Daniëlle heeft veel meer gezien in haar jonge leven. We leren veel van elkaar. Zij leert mij om kordater op te treden en laat me inzien dat veel mensen gebruik van je zullen maken, als ze de kans krijgen."

Hun relatie is heftig, geeft de artiest toe. "Maar dat maakt het interessant. Moet je je voorstellen dat je 25 jaar naast elkaar naar 'Ik hou van Holland' zit te kijken? Ik moet er niet aan denken. Dan maar af en toe een vulkaanuitbarsting."

Zware periode

Lange Frans en zijn echtgenote gaan momenteel door een zware periode. De rapper werd dit jaar geconfronteerd met een flinke schuld en daardoor besloot het stel tijdelijk apart te gaan wonen. In een interview liet Daniëlle onlangs weten dat ze haar man tot het einde van het jaar heeft gegeven.

De rapper houdt de moed er in iedergeval in. Hij is ervan overtuigd dat hij zijn problemen dit jaar nog heeft opgelost.

Rotzooi

"We zijn hard aan het werk. Ik moet én rotzooi oplossen die er nog ligt én nieuwe dingen maken én zorgen dat ons huwelijk sterk wordt. Dat is een flinke workload op mijn schouders. Al die dingen verdienen aandacht. Ik kan geen teugeltje meer laten vieren."

De Nieuwe Revu met het interview met Lange Frans ligt vanaf woensdag in de winkel.

Lange Frans en Daniëlle