AMSTERDAM - Christina Milian is bedrogen door haar ex-man The Dream. Ze beweert dat haar ex meerdere buitenechtelijke relaties heeft gehad.

De 28-jarige zangeres zegt dat de reden die staat vermeld op de scheidingspapieren niet klopt, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Milian wil dat de reden voor de breuk op de scheidingspapieren wordt aangepast. Nu staat er nog geschreven dat de band tussen de twee niet meer is te herstellen.

De zangeres wil dat op de papieren wordt vermeld dat The Dream buitenechtelijke avontuurtjes heeft gehad.

Scheiding

De tortelduifjes ondertekenden tijdens hun huwelijk een verklaring dat zij bij een eventuele scheiding geen aanspraak zouden kunnen maken op elkaars bezittingen.

De zangeres beweert dat zij de papieren onder haar neus kreeg gedrukt toen zij negen maanden zwanger was. Zij vindt dat ze toen niet in staat was om een gegronde beslissing te nemen over een dergelijke kwestie.

Dochtertje

Milian en Terius 'The Dream' Nash beloofden elkaar eind augustus eeuwige trouw. Eind februari ondertekenden de twee de scheidingspapieren. Negen dagen later beviel de zangeres van een dochtertje, genaamd Violet.