AMSTERDAM - Het eiland Ibiza heeft een andere kant in Patty Brard naar boven gehaald. De presentatrice voelt zich een hippie op het eiland waar ze een tweede huis heeft.

Ook een bruiloft met haar verloofde Antoine in jaren zeventigstijl ziet Brard wel zitten.

"Ik heb hier een soort hippienederzetting gemaakt", vertelt Brard in de Telegraaf over haar huis op Ibiza. "Het is een zoete inval, iedereen komt langs. Zie het als een grote speeltuin, een camping, ons kasteeltje bij het strand."

"Alles kan hier", vindt de 55-jarige presentatrice. "Je hebt de beste doktoren, meditatiemensen, nachtclubs, restaurants. Het past bij mij. Ik ben toch een extreem mens."

Amstel

Toch twijfelt Brard of ze het huis blijft aanhouden, omdat haar nieuwe huis aan de Amstel al genoeg tijd van haar vergt.

Brard en haar vriend Antoine zijn al enkele jaren verloofd, maar van trouwen is het nog niet gekomen. Ibiza biedt haar wel inspiratie voor een eventueel feest.

Zoete thee

"Ik was bij een hippieceremonie, met zoete thee voor goede tijden en bittere thee voor mindere tijden. En voor het uitwisselen van de ringen worden de polsen aan elkaar gebonden. Vol met symboliek, dat lijkt me mooi."