Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Privé het geslacht van de Oranje-baby weet, Sylvie Meis' schoonmamma een opknapbeurt kreeg, blote soapies en de hangborsten van Daphne Deckers, Wendy van Dijk de aanval van Henny Huisman kranig weert, Patricia en Adam gaan preken op tv en de bruut gedumpte ex-vriendin van Chris Zegers een moeilijke rol moet spelen. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Prins of prinses?Privé weet of Maxima en Alexander een prinsje of een prinsesje krijgen. Bij een verfhandel zijn namelijk naast een heleboel emmers crèmewitte verf ook potten verf in de kleur blauw besteld voor het paleis. En dus wordt het kind een jongetje. De rest van het huis is in rood- en bruintinten geschilderd, dus als het een meisje was geweest, had het paar zeker voor roze verf gekozen. 'Dat had beter bij de andere kleuren van het huis gepast'. Helaas meldt het blad niet hoe ze achter de geheime informatie van de blauwe verf zijn gekomen. Zeker weer die geheime paleisbronnen, waar zij zich zo graag van bedienen. In Argentinië laten veel ouders in de vijfde maand van de zwangerschap een echo maken om het geslacht van het kind te bepalen. De baby krijgt dan meteen een naam en het ouderpaar vertelt die naam aan iedereen die het maar horen wil. In Nederland is dat niet gebruikelijk en doen de aanstaande ouders heel geheimzinnig. Zo ook de prins en prinses. Maar gelukkig hebben wij Privé voor dit soort geheime informatie.

Shoppen met schoonmamma

Nee hoor, Sylvie Meis heeft helemaal geen slechte relatie met haar schoonouders, meldt Privé. Ze kiekten de soapie, gezellig samen op de tribune met de moeder van haar liefje voetballer Rafael van der Vaart. Vorige week lazen we nog het tegenovergestelde, maar op deze foto zitten de twee dames gezellig te lachen. Wat vooral opvalt is dat Ma Van der Vaart zo is veranderd. Vorige week zagen we een foto van een Hollandse moeke in bloemetjesjapon met een thuispermanentje. Nu is Ma getransformeerd tot voetbalmoeder. Grote zilveren oorbellen, haar vers van de kapper, lekker zonnebankbruin en een jas met een bontkraagje. Hoe frivool in vergelijking met de soepjurk van de vorige foto. Heeft Sylvie haar schoonmoeder mee uit shoppen genomen? Heeft ma zich op advies van Sylvie door Connie en Leco onderhanden laten nemen? Is Ma behandeld door het team van Make me Beautiful? We denken eigenlijk dat Weekend vorige week per ongeluk een foto heeft geplaatst van de ouders van circusclown Bassie of Adriaan, want daar lijkt het oude echtpaar nog het meeste op.

To naakt or not to naakt

Ooit poseerde ex-fotomodel Daphne Deckers in Evakostuum voor de Playboy. Inmiddels moet ze daar niet meer aan dénken. Na twee zwangerschappen en twee keer borstvoeding ziet het er niet meer zo puik uit daar bij Daph, geeft ze zelf toe. Voor het geld hoeft Daphne het ook niet te doen, haar 'gepensioneerde' tennisser Richard heeft genoeg centjes bij elkaar geslagen voor een lang, onbezorgd leven. Wie ook niet (geheel) uit de kleren gaat, is soapie Fajah Lourens. De GTST-ster met de mega-boezem heeft weliswaar heel wat te tonen, toch gaat ze niet bloot. Ze heeft een kleuterdochtertje (gekregen toen ze 19 was), en vindt het voor het kind niet verantwoord om nakend te verschijnen. 'Stel je voor dat Irem op het schoolplein wordt uitgejouwd omdat haar moeder in d'r blote kont op de foto staat. Vreselijk toch?' zegt ze in Privé. Toch denken we dat een hoop vaders en oudere broers van diezelfde schoolkinderen hier anders over denken… Wel naakt verschijnt binnenkort ex-GTST soapie Aukje van Ginniken. Zij poseerde voor Playboy en koos als locatie ergens iets in de vrije natuur. 'Ik ga niet ingeolied op een bed liggen met een vinger in mijn mond' zegt ze in Party over het poseren. En wederom denken we dat niet alle mannen haar mening zijn toegedaan.

Au, Henny

Ha, fijn, er is weer een relletje in showbizzland. Henny Huisman, ouwe rot in het tv-vak, kan het maar slecht verkroppen dat jonkie Wendy van Dijk er met de felbegeerde Televizier-ring vandoor is gegaan. In Life and Cooking meende hij dat Wendy de trofee had gewonnen omdat mensen medelijden met haar hadden. Het arme kind: in één jaar haar trouwerij afgeblazen, zwanger, kind alleen opvoeden…In Privé haalt Wendy fel uit naar Henny, ook al is de boodschap zoetsappig verpakt en omfloerst. 'Een beetje vreemd van Henny. Het zegt misschien meer over hemzelf of over de situatie waarin hij zelf zit.' Ai, dat moet Henny pijn doen. Want het voormalig kijkcijferkanon zit al tijden op de reservebank en schnabbelt tegenwoordig bij voor de EO.

AfgedanktHet arme mens. Zo stond actrice Alwien Tulner nog een tijd geleden stralend en verliefd naast haar soaphunk Chris Zegers, zo is ze voor het oog van heel Nederland afgedankt. Chris Zegers dacht dat hij met Wendy van Dijk beter kon krijgen en stortte zich op zijn nieuwe meisje. Even vergat hij het met Alwien uit te maken, maar toen hij de roddelbladen in de kiosk zag liggen, werd hij weer aan haar herinnerd. Alwien was op dat moment op vakantie en wist van niks, terwijl 'haar' Chris al op alle roddelbladen samen met Wendy stond. Het moet een behoorlijk vervelend gesprek zijn geweest dat de twee toen met elkaar gehad hebben, maar ja, als er één het uitmaakt, kan de ander daar niet veel tegen doen. Nog wat extra zout wordt in de pijnlijke wond gewreven door de nieuwste rol die Alwien op het toneel gaat spelen. Maandenlang zal ze op de bühne te zien zijn als het personage dat uitgerekend Wendy heet!

Curry in de Here

Adam Curry wordt tv-dominee. Tenminste, dat zegt Patricia Paay in Weekend. Is de presentator zo erg 'in de Here' dan? Volgens Patries kijkt het echtpaar elke zondagochtend naar de Amerikaanse tv-dominee dr. Schuler van de Christel Church en zijn ze daar beiden erg van onder de indruk. Maar de Currietjes kennende, zal het wel een Hollands aftreksel worden van het Amerikaanse programma met het glamour-echtpaar zelf in de hoofdrol. Hmmm, kan leuk worden. We wachten met spanning af.