AMSTERDAM - Het sprookje van Christina Milian en The-Dream is over. Het artiestenkoppel gaat scheiden, heeft een woordvoerder van de Amerikaanse zanger laten weten. Milian en The-Dream gingen zo'n negen maanden als echtpaar door het leven.

"Het stel heeft eind vorig jaar besloten uit elkaar te gaan", onthulde een woordvoerder van The-Dream tegenover het Amerikaanse Us Weekly.

Korte tijd daarvoor hadden de 31-jarige Terius 'The-Dream' Nash en de 28-jarige Christina Milian elkaar eeuwige trouw beloofd. Het artiestenkoppel trouwde in september in Las Vegas. Daags voor de breuk in december deden Terius en Milian de bruiloft dunnetjes over in Rome.

Kind

Het stel heeft een kind. De 'AM to PM'-zangeres beviel in maart van een meisje, Violet. Uit zijn eerdere huwelijk met zangeres Nivea heeft The-Dream drie kinderen. Zij beviel in november nog van een zoon. De vader van het kind is rapper Lil Wayne.

"Terius en Christina hebben hun breuk stil gehouden om hun dochter te beschermen", legt de woordvoerder uit. "Terius betreurt het stuklopen van zijn huwelijk." Recent doken foto's op waarop te zien is dat The-Dream intiem is met zijn assistent. De twee vierden vakantie in het Caribisch gebied.