AMSTERDAM - Jessica Simpson kon tijdens haar verjaardag niet van haar nieuwe vriend Eric Johnson afblijven. De voormalige American football-speler is ondertussen nog steeds niet gescheiden van zijn vrouw.

Verschillende Amerikaanse en Britse media plaatsten foto's van innige momenten van de twee tijdens hun verblijf op Capri.

De actrice en de sportman hebben sinds mei een relatie en reisden ter ere van de dertigste verjaardag van Simpson af naar het Italiaanse eiland, waar ze zaterdag onder meer samen op een boot werden gespot.

Stroomversnelling

De relatie bevindt zich momenteel in een stroomversnelling, laat het Amerikaanse Us Weekly weten. De 30-jarige Johnson zou zijn nieuwe vriendin al aan zijn familie hebben voorgesteld en Simpson was zelfs aanwezig bij het 60-jarig huwelijksfeest van zijn opa en oma.

Eric Johnson vroeg in februari de scheiding van zijn huidige vrouw aan, waar hij vijf jaar een relatie mee had. Jessica Simpson had na haar huwelijk met Nick Lachey een relatie met onder anderen zanger John Mayer, rocker Billy Corgan en American footballspeler Tony Romo.