AMSTERDAM - De Britse actrice Emily Blunt is zaterdag in Italië getrouwd met 'The Office US'-acteur John Krasinski. De twee verloofden verbleven al een week bij George Clooney thuis, vlakbij het Comomeer in Lombardije.

Clooney en zijn Italiaanse vriendin Elisabetta Canalis waren dan ook te gast bij de huwelijksvoltrekking, schrijft het Amerikaanse Us Magazine. "Het was een openluchtceremonie en absoluut prachtig", vertelde een gast.

De genodigde liet ook weten dat het een officiele gebeurtenis was. "Ze zijn nu man en vrouw."

Aanzoek

Het acterende koppel heeft sinds november 2008 een relatie. Vorig jaar vroeg de 30-jarige Krasinski zijn drie jaar jongere vriendin ten huwelijk met een diamanten en platina ring ter waarde van honderduizend dollar. Krasinski vertelde eerder dat het aanzoek 'gewoontjes' was, maar toch emotioneel.

"Zij huilde nadat ik begon te huilen", zei de 'The Office'-acteur. "En we huilden samen en toen begon iedereen om ons heen ook te huilen."

Emily Blunt is onder meer bekend van haar rol in 'The Devil Wears Prada' en 'The Wolfman'. Krasinski speelde onder meer in de films 'Leatherheads' en 'Away We Go'. 'Leatherheads' werd geregisseerd en geproduceerd door George Clooney, die zelf ook een hoofdrol vertolkte.