AMSTERDAM - Het batterijtje van Drew Barrymore moet weer even opgeladen worden. Na een ongelofelijk drukke periode voelt de 35-jarige actrice zich opgebrand, zo zegt ze in het augustusnummer van Elle.

"Drie jaar lang heb ik alles gegeven, en sinds december heb ik even niks meer over", aldus de Hollywoodactrice in het tijdschrift.

Volgens Barrymore is het nu dan ook tijd voor rust en bezinning. "Na een periode van werkelijk alles geven en alles willen meemaken, heb ik nu even de stekker eruit gehaald. Als ik nu even in mijn coconnetje zit, kom ik er straks weer als herboren uit."

In het interview vertelt de actrice verder dat ze absoluut niet opziet tegen het ouder worden. "Ik heb geen reden om daar bang van te zijn. Als je ouder wordt, heb je geluk. Het alternatief is de dood."

Vrijgezel

Ook met haar status van vrijgezel is Barrymore tevreden. "Als je 35 bent, single, en het is een keuze, dan voelt dat goed.

De actrice heeft sinds de zomer van 2007 een knipperlichtrelatie met acteur Justin Long. Ze speelde de afgelopen jaren in films als 'He's Just Not That Into You', 'Grey Gardens', 'Everybody's Fine' en 'Whip It'.