AMSTERDAM - Sylvana Simons heeft na verschillende langere relaties en een huwelijk nog steeds een rotsvast vertrouwen in de liefde. "Als je niet meer in de liefde gelooft, sterf je volgens mij sowieso langzaam af", zegt de 38-jarige presentatrice deze week in Flair.

Sylvana is ervan overtuigd dat ware liefde voor haar meerdere vormen en gedaanten heeft.

"Ik heb meerdere malen ware liefde gekend en het een doet niets af aan het ander. Liefde is toch altijd waar? Dus ondanks dat ik eerder dacht dat ik mijn enige, echte geliefde had ontmoet, denk ik dat nu weer."

De presentatrice vindt het dan ook belangrijk om zo onbevangen mogelijk een relatie in te gaan. "Als je bij voorbaat al denkt dat een relatie niet slaagt, hoef je er niet eens aan te beginnen", zegt ze in het tijdschrift.

Geld

Sylvana is sinds een jaar samen met Coolcat-oprichter Roland Kahn. Het afgelopen jaar ging meerdere malen het gerucht dat het de presentatrice om zijn geld te doen zou zijn.

"In het begin van onze relatie werd ik er verdrietig van dat mensen me verweten een golddigger te zijn. Toch heb ik het nog best snel van me kunnen laten afglijden, want iedereen die me een beetje kent, weet dat het niet zo is."

Buit

Sylvana meent dat ze ook een zeer slechte golddigger zou zijn. "Ik werk te veel en ook te hard voor iemand die de buit al binnen heeft."

Sylvana is momenteel werkzaam voor de NPS waar ze het radioprogramma Sylvana's Choice presenteert. Ook heeft ze een talkshow op Nederland 2.