AMSTERDAM - Lange Frans en zijn vrouw Daniëlle van Aalderen zijn nog steeds samen, ondanks dat ze samen in een heftige periode zitten. "Iedereen moet weten dat Frans en ik nog bij elkaar zijn, we zijn nog steeds getrouwd", zegt Daniëlle in Beau Monde.

De afgelopen tijd was Lange Frans vaak in de media vanwege financiële problemen met zijn muziekstudio in Amsterdam. Daardoor kwam ook zijn huwelijk op scherp te staan. Het koppel laste een pauze in en besloot even apart te gaan wonen.

"Ik wil nooit meer iets horen over zijn bedrijf", zegt Daniëlle in het tijdschrift. "Ik geeft Frans de ruimte dit op te lossen op zijn eigen manier, voor het einde van het jaar. Ik heb het volste vertrouwen dat het goedkomt."

In het interview vertelt Daniëlle verder dat ze, voordat ze Lange Frans leerde kennen, niet dacht dat hij iets voor haar was.

Ordinair

"Ik dacht dat hij ordinair zou zijn, straattaal zou spreken, zijn school niet had afgemaakt. Maar al snel bleek dat hij gestudeerd heeft en een serieuze man is met een eigen huis en een bedrijf. Naar een paar etentjes klikte het steeds meer."

Daniëlle en Lange Frans zijn inmiddels drie jaar samen. Ook hebben ze een zoontje, Willem.