AMSTERDAM - Tatjana Simic krijgt van multimiljonair Ronny Rosenbaum alles wat haar hartje begeert, maar is niet helemaal gelukkig. "Ik mis het leven om me heen", doet de blondine uit de doeken in Miljonair.

"Nu zit ik in Brasschaat met mijn Hermès-tassen. Ik slaap nog net niet in een Hermès-tas."

Tatjana vertelt dat ze jarenlang alles heeft opgegeven voor Ronny. Ze verhuisde zelfs naar België.

"Twee jaar lang heb ik mijn werk opgegeven. Ik heb hem gegund dat hij naast me kon liggen en eindelijk weer zonder slaaptabletten kon slapen. Ik heb hem gegund om overal naartoe op vakantie te gaan, terwijl ik echt vliegangst heb", zo zegt ze in het tijdschrift.

Stimuleren

De 47-jarige blondine zegt dat het nu weer tijd is voor haar. "Als hij echt van mij houdt, dan moet hij dat ook stimuleren. Ik mis het leven om me heen."

Tatjana twijfelde aanvankelijk wel of Ronny echt voor haar viel. "Dat hij mij in eerste instantie op mijn uiterlijk heeft gekozen, vond ik een moeilijk idee. Als ik geen kort rokje draag en mijn borsten niet laat zien, vind je me dan ook nog wel leuk?"

Crimineeltje

Dat was niet de enige twijfel die Tatjana bij de multimiljonair had. De blondine liet haar nieuwe liefde doorlichten. "Ik dacht dat hij misschien een crimineeltje was, met zijn dure auto, donkere huid en brilletje. Dat heb ik toen wel even laten checken."