AMSTERDAM - Dannii Minogue is bevallen van haar eerste kind. De Australische zangeres zette maandag een zoon op de wereld in Melbourne. Het kereltje luistert naar de naam Ethan Edward Smith.

"Het gaat erg goed met moeder en kind en de vader is erg trots", liet een woordvoerder van de zangeres weten.

Dannii en Ethan komen volgens de Herald Sun in het ziekenhuis bij van de bevalling. Die verliep volgens de Australische krant niet helemaal vlekkeloos.

Complicaties

Minogue wilde thuis bevallen, maar de zangeres werd toch naar een ziekenhuis gebracht vanwege complicaties. Wat die waren, is niet bekend.

De 38-jarige Minogue en haar zeven jaar jongere vriend Kris Smith keken reikhalzend uit naar de geboorte van hun eerste kind. Nu Ethan geboren is, vragen de twee om rust. "Ze vragen om privacy", verklaarde de woordvoerder. "Ze willen alle tijd nemen om te wennen aan hun ouderrol."

Minogue, het jongere zusje van Kylie, heeft inmiddels zo'n twee jaar een relatie met model Kris Smith. Begin januari maakte de 38-jarige bekend dat ze in verwachting was. "Woo hoo, ik word moeder", jubelde Dannii via Twitter.

De Australische zangeres had eerder relaties met 2 Unlimited-rapper Ray Slijngaard en was verloofd met Formule 1-coureur Jacques Villeneuve.