AMSTERDAM - Rosalie van Breemen is getrouwd met de Amerikaanse zakenman Robert Agostinelli. Het huwelijk voltrok zich in een klein kerkje in het Duitse Keitum.

Bij de bluiloft waren geen gasten aanwezig, laat de 43-jarige Van Breemen aan De Telegraaf weten. "De pastor was erbij, hij leidde de dienst." Verder was er een organist.

Volgens het voormalig model was het heel mooi en spiritueel. "We zijn nu nog bezig met de papieren, want mijn echtgenoot is Amerikaan, dus het burgerlijk huwelijk komt nog."

Rosalie van Breemen was Miss World University in 1986.

Eerdere huwelijken

Het was niet de eerste keer dat Van Breemen eeuwige trouw beloofde. Het voormalig jurylid van 'Holland's Next Top Model' trouwde eerder met de Franse zakenman en brillenkoning Alain Afflelou.

Het huwelijk hield nog geen zes jaar stand. Daarvoor was Van Breemen veertien jaar samen met de Franse acteur Alain Delon, die bijna dertig jaar ouder is. De twee trouwden nooit met elkaar.

Scheiden

Het voormalig model schreef eerder een boek over succesvol scheiden, met de titel 'En ze leefde nog lang en gelukkig. Hoe laat je je huwelijk mislopen en maak je van je scheiding een succes'.