AMSTERDAM - Cheryl Cole is zaterdag van haar stokje gegaan tijdens een fotoshoot. Een arts concludeerde dat de zangeres is uitgeput en rust nodig heeft.

Hij vertelde Cole haar werk voorlopig te laten voor wat het is. Ook bleek ze een buikgriep te hebben, schrijft het Britse tabloid The Sun.

Een vriend vertelt dat Cheryl bleek was en behoorlijk zweette toen ze de studio binnenkwam. "Sinds haar scheiding met Ashley heeft Cheryl zich op haar werk gestort. Ze heeft zich toegelegd op 'X Factor', haar album, opnames en toeren en dat heeft invloed gehad op haar gezondheid."

Werken

De zangeres zou maar liefst achttien uur per dag werken. Het nieuwste album is bijna afgerond en moet in oktober in de Britse winkels liggen. Haar manager heeft de medewerkers van 'X Factor' meegedeeld dat ze tot nader bericht niet aanwezig is bij de opnames.

Cole maakt deel uit van de Britse meidengroep Girls Aloud. Ze bracht begin 2010 haar eerste solosingle 'Fight For This Love' uit en is sinds 2008 jurylid bij het Britse 'X Factor'.

Begin dit jaar werd bekend dat ze wilde scheiden van voetballer Ashley Cole, die meerdere buitenechtelijke avontuurtjes schijnt te hebben gehad.