AMSTERDAM - De tweede bruiloft van Jordan is niet helemaal gelopen zoals het glamourmodel had gehoopt. Terwijl Jordan eeuwige trouw beloofde aan kooivechter Alex Reid, gingen fotografen en beveiligers met elkaar op de vuist.

De vechtpartijen liepen zelfs zo uit de hand dat de politie aan de slag moest, schrijven verschillende Britse kranten zondag.

"Ze is ontdaan en geschokt, maar hoopt toch nog van de rest van de dag te kunnen genieten", zei een woordvoerder van Jordan. Het 32-jarige glamourmodel, dat werd geboren als Katie Price, stapte zaterdag voor de tweede keer in het huwelijksbootje.

Ditmaal trouwde Price met de 34-jarige Alex Reid. In 2005 beloofde ze nog eeuwige trouw aan zanger Peter Andre.

Paparazzi

Destijds verkocht Katie haar huwelijksfoto's aan een blad dat er tijdens de bruiloft voor zorgde dat de paparazzi op afstand bleef.

Ook ditmaal wilde het glamourmodel grof geld verdienen aan de kiekjes, maar de showbizzbladen haakten volgens News of the World af omdat er te weinig sterren op de gastlijst stonden. Katie moest de beveiliging zelf regelen.

Vechtpartij

Daar ging het zaterdag mis. Terwijl de bruid in een replica A-Teambus arriveerde bij de kerk werd ze bestormd door de paparazzi. De beveiliging probeerde de fotografen op afstand te houden, maar dat resulteerde in een vechtpartij.

Twee fotografen vielen, hun camera's sneuvelden. De politie moest eraan te pas komen om de vechtende mannen uit elkaar te halen. "We kregen melding van mishandeling en hebben de zaak in onderzoek", liet een politiewoordvoerder weten.

Rommelig

Na de rommelige kerkceremonie, die twee uur te laat begon, vertrok het kersverse echtpaar naar de woning waar Katie jarenlang met Peter woonde.

Daar vierden de twee hun bruiloft met familie en vrienden. Maandag vertrekken Katie en Alex naar Thailand voor hun huwelijksreis. In februari beloofden de twee elkaar al eeuwige trouw in Las Vegas.