AMSTERDAM - Muse-zanger Matt Bellamy is zenuwachtig voor de ontmoeting met de moeder van zijn vriendin, actrice Goldie Hawn. De zanger heeft sinds kort een relatie met actrice Kate Hudson en sprak onlangs voor het eerst over zijn nieuwe liefde.

"We ontmoeten elkaar volgende week", zei Bellamy vrijdag tegen de Britse krant Daily Mirror. "En ik ben best wel nerveus."

De zanger is bang dat Hawn al gekke verhalen over hem op internet heeft gelezen. "Het is genant als je voor het eerst iemands familie ontmoet." De twee werden onlangs samen gespot op het Glastonbury Festival.

"We hebben het daar zo leuk gehad", zegt de 32-jarige Muse-zanger. "We hebben het gewoon leuk en laten alles op ons af komen."

"Kate is geweldig. We hebben geprobeerd om dingen privé te houden dus we hebben bijvoorbeeld niemand verteld over hoe we elkaar ontmoet hebben." De 31-jarige Hudson was naar het grootste muziekfestival ter wereld gekomen om het optreden van haar vriendje bij te wonen.

Bruiloft

"Het is nog te vroeg om over een bruiloft enzo te praten", vindt Bellamy. "Maar vraag het me over een paar manden nog eens. Wie weet wat er gebeurt na de ontmoeting met Goldie?"

Actrice Goldie Hawn heeft sinds 1983 een relatie met acteur Kurt Russell. Kates broer Oliver Hudson is ook acteur. De vader van de twee is acteur Bill Hudson. Hun halfbroer Wyatt Russell speelt ijshockey bij de Nederlandse club Groninger Grizzlies.