AMSTERDAM - Het Amerikaanse feestbeest Paris Hilton is opgepakt nadat zij de wedstrijd Nederland-Brazilië had bijgewoond. Dit meldde een Zuid-Afrikaans radiostation vrijdagavond.

Ze zou marihuana bij zich hebben gehad, maar de rechter besloot de aanklachten tegen haar te laten vallen.

Op het moment dat Paris Hilton werd gearresteerd, had een vriendin van haar, ex-playmate Jennifer Rovero, een joint vast. Rovero kon na het betalen een boete van 1000 Zuid-Afrikaanse rand (ruim 100 euro) het gerechtsgebouw verlaten.

De Duitse krant Bild had eerder een foto gepubliceerd van Paris Hilton op de tribune met een Braziliaans shirt aan.

Twitter

Paris liet eerder op de dag via Twitter weten dat zij op weg was naar de wedstrijd. "Ik vertrek naar het WK! Brazilië tegen Holland", schreef zij. Enkele uren later liet Paris weten dat zij in het stadion was gearriveerd. "Met mijn vriendinnen bij de wedstrijd."

Welke ploeg Paris aanmoedigde is onbekend. Haar vriendinnen waren met sjaaltjes in de kleuren van Brazilië duidelijk voor de Goddelijke Kanaries. Paris droeg daarentegen een neutrale grijswitte outfit.

Niet waar

Inmiddels heeft de diva via Twitter laten weten dat er niks waar is van de geruchten.Ze zou enkel hebben meegewerkt aan een onderzoek van de politie en een aantal vragen hebben beantwoord.