AMSTERDAM - Lindsay Lohan is tijdens haar verjaardagsfeest in haar gezicht geslagen. De actrice is vrijdag 24 jaar geworden en vierde dit met haar vrienden in een club in Los Angeles.

Daar werd zij in de nacht van donderdag op vrijdag verrast door een serveerster die plotseling uithaalde.

"Een serveerster heeft mij net geslagen. Ze deelde zonder enige reden een stomp uit", liet de actrice weten via Twitter. Een bron legt tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly uit dat de aanwezige Doug Reinhardt, het ex-liefje van Paris Hilton, de reden was van het incident.

"De serveerster heeft een verleden met Doug Reinhardt en Lohan was met hem aan het feesten. Ze was jaloers en vanuit het niets stompte de serveerster haar in het gezicht. Doug wilde er niets mee te maken hebben en liep naar de ander kant van de ruimte."

Feest

Toen de actrice er weer bovenop was, vertrok zij naar een feest in een nabijgelegen club, maar ook daar was zij niet veilig. "Lohan kwam binnen en begon te huilen, want de serveerster was ook daar", vervolgt de bron. "Wat een verjaardag."

De vrienden van Lohan, die momenteel rondloopt met een alcoholdetecterende enkelband, hadden al geen grote verwachtingen van het feest. "Je kunt niet veel doen met een detecterende enkelband en zonder geld", zeggen zij tegen de entertainmentwebsite TMZ.